Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Industrie |
|

Preşedintele Alianţei pentru Turism, Dragoş Anastasiu: peste 80% din angajaţii HoReCa au anticorpi dobândiţi fie prin imunizare, fie după ce au fost infectaţi cu SARS-CoV-2

Deși a recunoscut că este îngrijorat de posibilitatea venirii valului 4 de COVID-19, preşedintele Alianţei pentru Turism, Dragoş Anastasiu, a punctat în cadrul unei conferințe susținute la Sibiu că peste 80% din angajaţii HoReCa au anticorpi dobândiţi fie prin imunizare, fie după ce au fost infectaţi cu SARS-CoV-2.
shutterstock_1862208556

„(…) în mediul de afaceri există această preocupare, iar în zona noastră există foarte multă experienţă cu valul 1, cu valul 2, cu valul 3, cu valul 4, s-au dezvoltat tot felul de concepte în sensul protejării sănătăţii, atât a clienţilor noştri, cât şi a angajaţilor noştri. Din calculele noastre, peste 80% din industrie este vaccinată, mă refer la angajaţii din HoReCa, sau au trecut prin boală, deci deocamdată încă au anticorpi şi prin urmare suntem pregătiţi. Nu ne dorim, Doamne fereşte, şi va fi destul de greu să o mai luăm de la capăt iarăşi cu restricţii, dar ar fi mult mai uşor decât a fost acum un an şi ceva, când ne-a luat din oală”, a declarat Dragoş Anastasiu, informează Agerpres.

Mai mulți reprezentanți din turismul local și preşedintele Alianţei pentru Turism, Dragoş Anastasiu au discutat vineri, la Sibiu, cu vicepremierul Dan Barna despre problemele şi soluţiile din acest domeniu, în cadrul Adunării Generale a Alianţei pentru Turism.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii