Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate, la jumătatea lunii mai

birouri_office_sxc.hu_600x400_.jpg
 Lista restrânsă de nominalizări pentru cea de-a 8-a ediție a Galei Premiilor EuropaProperty SEE Real Estate, reprezentând cele mai remarcabile proiecte realizate, companii și persoane din zonă Europei de Sud-Est din anul 2012, a fost definitivată.

 Liderii pieței vor concura pentru premiile "Proiectul Anului" în sectoarele de birouri, retail și industrial. Proiectele sunt evaluate din punct de vedere al designului, eficienței constructive, calității construcției, calității locatiei, interesului față de mediul înconjurător și succesului comercial.

 În plus, pentru a recunoaște maturitatea în creștere a regiunii Europiei de Sud-Est, premiile acestui an au incorporate categorii de tip "Green Buildings". Câștigătorii acestor premii vor dezvoltatori și proprietari cu proiecte care au clasificări BREEAM, LEED sau certificări similare sau sunt în stadii de pre-aprobare.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai „verzi” clădiri din ţară?

 Premiile "Compania Anului" vor fi decernate dezvoltatorilor din sectoarele de spații de birouri, retail și industriale, că și celor mai buni agenți de închiriere și consultanți din aceste sectoare. Alte premii vor fi decernate celui mai bun investitor, bancher, furnizor de servicii profesionale, management de proiect, management de proprietate, celor mai bune firme de avocatură și arhitectură din Sud-Estul Europei pentru activitățile și realizările din 2012. Companiile sunt jurizate conform contribuției generale din piață, calității serviciilor de client, inovației, succesului comercial, leadership-ului și penetrării pieței.

 Pentru al treilea an consecutiv premiile "Retailerul Anului" vor fi acordate retailerilor activi din regiune pe bază inovațiilor aduse în piață, nivelului de expansiune, contribuției în piață, cotei de piață, conceptului și designului și succesului comercial. Nominalizările pentru această categorie sunt încă acceptate.

GALERIE FOTO : NEPI și Ovidiu Șandor prezintă ”Office à la Cluj”

 Vor mai fi acordate premii pentru  ”Overall Retailer of the Year”,  ”Overall Project of the Year” și ”Overall Company of the Year”, în plus față de "Overall Professional of the Year". Nominalizări pentru această din urmă categorie sunt încă acceptate.

 Rezultatele semifinale au fost deja selectate de un juriu independent dintr-o bază de peste 350 de companii și proiecte nominalizate. Astfel, la categoria ”Retailerul Anului”, nominalizările sunt:  Adidas, C&A, Carrefour, Deichmann, H&M, Hornbach, Orsay, PROFI, Wagamama, Yves Rocher.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii