Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Premierul Orban solicită controale mai stricte în urma înmulțirii cazurilor de coronavirus

Controale în supermarketuri, în piețe, în târguri, bâlciuri, chiar dacă se organizează în aer liber, sunt numai câteva dintre locurile unde premierul Orban a cerut să se intensifice controalele cu scopul de a se reduce înmulțirea cazurilor de COVID-19.
 aboneaza-te
shutterstock_1701116239

„ (…) solicit orientarea controalelor în supermarketuri, în piețe, cu precădere în piețele închise sau semiînchise. De asemenea, va trebui să controlăm și târguri, bâlciuri, chiar dacă se organizează în aer liber va trebui să asigurăm respectarea regulilor”, a declarat Orban la o ședință organizată la Ministerul de Interne, transmite Digi24.

Totodată, prim-ministrul a cerut verificări mai stricte și la metrou, în transportul feroviar, mai ales spre destinațiile de vacanță, și în transportul intrajudețean cu autocarul.

„O problemă este și în benzinării, mai ales pe rutele spre destinațiile de vacantă, unde oamenii alimentează și intră să plătească fără să poarte mască”, a punctat Orban.

Context în care, acesta a cerut benzinăriilor să găsească soluții pentru a oferi spre vânzare măști pentru cei care trebuie să folosească spațiile închise.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii