Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Premierul Ludovic Orban și-a anulat participarea la evenimentele programate astăzi și a solicitat testarea pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, anunţă Guvernulm informează Agerpres.
 aboneaza-te
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”, informează biroul de presă al Executivului, conform Agerpres.

Conform sursei citate, “premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineaţă efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus”.

Decizia vine după ce Ludovic Orban a participat la o emisiune moderată de Silviu Mănăstire (B1 TV), care a fost confirmat cu noul coronavirus, după cum a informat Paginademedia.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii