Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Premierul Ludovic Orban prezintă astăzi planul național de relansare economică

Premierul Ludovic Orban prezintă, miercuri seară, planul național de relansare economică, după criza generată de pandemia de coronavirus. La eveniment vor participa președintele Klaus Iohannis și membrii cabinetului, informează Radio România Actualități.
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644

Premierul Ludovic Orban va prezenta, în această seară, începând cu ora 18:00, opiniei publice, planul de măsuri prin care actualul cabinet își propune să relanseze economia națională, o economie afectată de declanșarea pandemiei de COVID-19, notează Radio România Actualități.

Ar putea fi aduse în discuție pe lângă noile măsuri și cele luate până acum de executiv, și anume reducerea riscului la nivelul anvelopei salariale, situația companiilor, măsurile de digitalizare a administrației publice, dar și sprijinul acordat întreprinderilor mici și mijlocii, precum și persoanelor fizice sau juridice care au beneficiat de amânarea creditelor bancare.

Domeniile în care executivul înțelege să-și îndrepte strategia investițională reprezintă un alt aspect important. Nu mai departe de ieri, premierul Ludovic Orban afirma la vizitarea Drumului Expres Craiova-Pitești că, pentru guvern, investițiile în infrastructură reprezintă un pilon fundamental al modernizării și relansării economiei naționale, pentru că prioritatea României este modernizarea prin investiții, fie în transport, energie, sănătate, comunicații, educație și agricultură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii