Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Premierul Ludovic Orban: „Intenția noastră este, în condiții foarte bine reglementate, să permitem sezonul estival”

Ludovic Orban a declarat, astăzi, la Vama Albița, unde a participat la întâmpinarea echipei medicale care a fost în misiune în Republica Moldova, că după data de 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic și că intenția Guvernului este de a deschide sezonul estival, potrivit Mediafax.
 aboneaza-te
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644
 Ludovic Orban a declarat că hotelurile sunt deschise din 15 mai, dar că sectorul turistic va fi reglementat după 1 iunie.
„Din 15 mai, hotelurile sunt deschise, singura restricție este legată de neutilizarea spațiilor comune de servire a mesei. Bucătariile se pot deschide, dar masa se va servi în regim de room service. În ceea ce privește sezonul estival sigur că probabil după data de 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Intenția noastră, sigur, e în măsura în care nu există o răspândire mai largă de cazuri de infectare, intenția noastră este, în condiții foarte bine reglementate, să permitem sezonul estival”, a declarat Ludovic Orban.
Acesta a mai spus că relaxarea restricțiilor se aplică gradual și că au fost până acum relaxate acele activități unde riscul epidemiologic este mai mic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii