Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Premierul Ludovic Orban a fost sâmbătă după-amiază la o terasă în Centrul Vechi din București

Sâmbătă după-amiază, premierul Ludovic Orban a fost în Centrul Vechi al Bucureștiului, în primul weekend de relaxare cu terasele oficial deschise. El a fost însoțit de câțiva colaboratori ai săi, printre care Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și consilierul Andi Manciu, și a declarat ziariștilor că răspunde invitației unui prieten care este bucuros că și-a putut deschide terasa.
 aboneaza-te
shutterstock_Ludovic-Orban

„Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a explicat Ludovic Orban, conform Digi24.

Întrebat ce îi așteaptă pe români după 15 iunie, premierul a confirmat că sunt analizate alte măsuri de relaxare, care vor fi anunțate cu câteva zile înainte de jumătatea lunii iunie. „Le vom anunța la timpul potrivit”, a spus Ludovic Orban atunci când i s-a cerut un orizont de timp.

Premierul a plecat din Centrul Vechi după ce a stat cam o oră și jumătate la terasă. La plecare, le-a spus jurnaliștilor că a fost plăcut și că a observat că regulile sunt respectate la terase. A mărturisit că i-a plăcut să vadă oameni prietenoși, care se bucură de relaxare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii