Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe Bogdan Despescu din funcția de șef al Poliției Române

Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, şi l-a numit pe Cătălin Ioniţă în această funcţie, pentru şase luni, informează NEWS.RO.
14. Mihai Viorel Fifor

Comunicatul Guvernului precizează: „Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat. Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniţă. Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, şi vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial”.

Pe 9 ianuarie a.c., după declanşarea scandalului din Poliţia Română generat de cazul poliţistului acuzat de agresiuni sexuale, ministrul Carmen Dan i-a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de schimbare din funcţie a şefului IGPR, Bogdan Despescu. Ea a propus înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă. Propunerea a fost refuzată de Mihai Tudose, care i-a solicitat lui Bogdan Despescu să-i prezinte un raport, în termen de o săptămână.

VEZI PROGRAMUL DE CONSULTĂRI DE LA PALATUL COTROCENI PENTRU DESEMNAREA NOULUI PREMIER 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii