Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Premierul Florin Cîțu începe o vizită de două zile la Bruxelles în care va avea întâlniri cu mai mulți oficiali europeni

Premierul Florin Cîțu începe joi o vizită de două zile la Bruxelles, unde are programate discuții cu unii dintre cei mai importanți lideri europeni; printre ei, președinții Consiliul European, Comisiei Europene și al Parlamentului European, iar agenda întâlnirilor este încărcată cu nu mai puțin de nouă întrevederi, informează Radio România Actualități.
Newly appointed prime minister Florin Citu

Premierul Florin Cîțu are programate astăzi nouă întâlniri la Bruxelles cu mai mulți oficiali europeni. Printre aceștia se numără președintele Parlamentului European, David Sassoli, și vicepreședinții Comisiei Europene, Frans Timmermans şi Margrethe Vestager.

Şeful executivului va avea întrevederi și cu liderii principalelor grupuri politice din legislativul european. De asemenea, va purta discuții cu comisarul european pentru transport, Adina Vălean, şi cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Vizita premierului român la Bruxelles vine la o zi după ce Parlamentul European a aprobat Mecanismul de Redresare Economică, din care România va putea atrage peste 30 de miliarde de euro, iar prim-ministrul Florin Cîțu va sublinia că acești bani vor fi valorificați cu atenție pentru finanțarea investițiilor în infrastructură, digitalizare, economia verde și reforme structurale.”, notează RADOR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii