FacebookTwitterLinkedIn

Prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) vor fi alocate mai multe sume pentru construcția de spitale noi, spune Premierul.

Cred că cel mai important lucru şi sigur va rămâne emblema, eticheta, ştampila acestui Guvern – dorim să construim spitale noi. Nimeni nu a mai făcut acest lucru în 30 de ani. E momentul să facem acest lucru şi veţi vedea că în acest PNRR sunt alocate sume considerabile pentru construcţia de spitale noi“, a declarat Florin Cîţu, în cadrul unei dezbateri organizate sâmbătă de Consiliul Judeţean Vrancea. 

Deși Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă are în vedere mai multe proiecte, legate de infrastructură și transport feroviar, Premierul a dorit să atragă atenţia asupra spitalelor.

Vrem să băgăm bani în Sănătate, să rămână. Spitalele noi trebuie să se construiască şi începem cu acest program. Sunt mai multe lucruri în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Vom discuta despre ele, dar eu vreau să rămână după această guvernare construcţia de spitale noi şi cred că este foarte important să înceapă acum şi la Focşani“, a adăugat el, potrivit Agerpres.