Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Lideri |
|

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, va depune luni la Parlament programul de guvernare și lista de miniștri

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a fost nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis drept candidat la funcţia de prim-ministru.
Romanian,Prime,Minister,Dacian,Ciolos,Holds,A,Press,Conference,After

Comitetul Politic al USR se reunește în acest context duminică, începând cu ora 18,00, pentru analiza și aprobarea programului de guvernare și a echipei guvernamentale.

„Biroul Naţional al USR s-a întrunit, vineri, la solicitarea premierului desemnat, Dacian Cioloş, şi a stabilit un calendar pentru zilele următoare: sâmbătă – finalizarea programului de guvernare; duminică – şedinţă de Birou Naţional şi Comitet Politic pentru aprobarea programului şi a listei de miniştri; luni – depunerea programului de guvernare şi a listei de miniştri în Parlament”, anunţa USR, potrivit Agerpres.

Conform articolului 103 din Constituţia României, candidatul pentru funcţia de prim-ministru trebuie să ceară, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului.

Programul şi lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii