Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

CORONAVIRUS |
|

Premierul Benjamin Netanyahu: Perioada restricţiilor impuse în Israel se apropie de sfârşit

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a declarat că perioada restricţiilor impuse în Israel, în contextul pandemiei de coronavirus, se apropie de sfârşit.  
21. Benjamin Netanyahu

Restaurantele revin la viaţă”, a declarat Benjamin Netanyahu, după o întâlnire cu primarul Ierusalimului Moshe Lion. „Va trebui să avem grijă de noi în continuare, să purtăm mască, să păstrăm distanţa socială – dar ieşim din asta. Nu mai este mult”, a adăugat el, potrivit Reuters.

În prezent, 53% dintre cei aproximativ 9 milioane de locuitori ai Israelului au primit prima doză de vaccin, arată datele Ministerului Sănătăţii.

Cu toate acestea, o parte dintre experţii sanitari din țară avertizează că, odată cu relaxarea măsurilor, ar putea fi înregistrată o nouă creştere a numărului de cazuri. De la debutul pandemiei, Israel a înregistrat peste 800.000 de cazuri confirmate pozitiv şi mai mult de 5.800 de decese asociate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii