Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Premiere cu Jamie Oliver în februarie la TV Paprika

„Cinci ingrediente sunt suficiente pentru a găti o masă delicioasă”, afirmă faimosul chef britanic Jamie Oliver, în cea mai nouă emisiune difuzată de TV Paprika în România: „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie”, în premieră de duminică, 3 februarie, de la ora 16:30, informează Media Expres.
Jemie Oliver

Celebrul bucătar va încerca să demonteze, în fiecare nou episod al emisiunii, ideea preconcepută după care bucatele fantastice sunt obligatoriu rezultatul unei cantități impresionante de ingrediente. „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie” continuă în luna februarie, cu câte două noi episoade în fiecare sâmbătă si duminică, de la aceeași oră, notează Media Expres.

Jamie Oliver folosește doar cinci ingrediente pentru mâncărurile sale printre care o salată cu fasole, o supă de roșii rustică, un pește crocant, o prăjitură delicioasă sau o budincă plină de fructe de pădure și miere.

O altă emisiune, „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”, revine în grila TV Paprika cu sezonul șase, din 14 februarie, de la ora 21:00. În noul sezon, Jamie și Jimmy pregătesc noi ospățuri în compania unor oaspeți cu adevărat speciali. Jamie Oliver vine cu şi mai multe reţete cu care îşi uimeşte prietenii şi familia, iar Jimmy Doherty ne arată cum să preparăm bucate superbe pe care nu prea le-am încerca acasă. Vor fi invitate şi vedete speciale, ca să ajute în bucătărie şi la servire.

Jamie Oliver este una dintre cele mai îndăgite vedete de televiziune din lume, devenit celebru cu seria „The Naked Chef”. Secretul meniurilor sale stă în ingredientele proaspete, lipsite de E-uri şi de toate artificiile agriculturii manipulate genetic. Jovial și plin de vervă, Jamie pledează pentru mâncarea sănătoasă în cele mai inedite feluri.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE LA NIVEL NAȚIONAL – ANUL 2018

Jimmy Doherty este fermier, deținător al Essex Pig Company, și un cunoscut prezentator de televiziune britanic, ce s-a lansat în 2008 cu emisiunea Jimmy Doherty’s Farming Heroes. Prieten din copilărie cu Jamie Oliver, a apărut prima dată la TV în anul 2002, ca invitat al acestuia în emisiunea Oliver’s Twist.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii