FacebookTwitterLinkedIn

Acesta s-a numărat printre evenimentele pregătite pentru deschiderea oficială a sezonului de schi 2013-2014 din Predeal, fiind unul dintre cele mai spectaculoase. Animații impresionante, grafica originală asezonate cu momentele palpitante marca Top Gear i-au captivat pe cei bine  prezenți.  

Evenimentul s-a încheiat cu tradiționala coborâre pe pârtie a schiorilor cu torțe aprinse, dar și cu un spectaculos foc de artificii.

De asemenea, BBC Knowledge a inaugurat, duminică, 29 decembrie, la baza pârtiei, un spațiu neconvențional, oferindu-le ocazia tuturor trecătorilor să-și scrie urările și gândurile bune pentru noul an pe mașina BBC Knowledge. Mai mult, cele mai creative 41 de urări ale fanilor paginii oficiale de Facebook BBC Knowldge România au ajuns pe mașina din Predeal, prin intermediul aplicației Câte gânduri bune încap pe mașina BBC Knowledge?.

Heike Renner, vicepreședinte și director general Central and Eastern Europe (CEE) – BBC Worldwide, a declarat: “Evenimentul BBC Knowledge a fost o premieră spectaculoasă și este clar că publicul de la pârtia Clăbucet din Predeal l-a apreciat. A fost un preambul perfect pentru premiera Top Gear’s Top 41 – dar și pentru alte emisiuni marca Top Gear – pe BBC Knowledge, în 2014.”          

Așadar, BBC Knowledge va difuza în exclusivitate, începând cu data de 6 ianuarie 2014, de la ora 22:00, seria Top Gear’s Top 41, o retrospectivă a celor mai bune 41 de momente din ultimii zece ani ai programului. Top Gear este cea mai urmărită emisiune auto din lume, difuzată în mai mult de 214 teritorii, cu o audiență globală estimată la 350 de milioane de telespectatori săptămânal.