Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Premieră în octombrie la Disney Channel România: „Războiul Stelelor Rebelii – Scânteia Rebeliunii”

Filmul animat „Războiul Stelelor Rebelii: Scânteia Rebeliunii” (o oră) va avea premiera sâmbătă, 4 octombrie, la 9:30, la Disney Channel România. Pelicula continuă tradiția legendarei saga „Războiul Stelelor”.
StarWars_Rebels_Romania

Primele episoade ale seriei vor putea fi urmărite apoi la Disney Channel România începând din 18 octombrie la 9:30. La nivel mondial, serialul va fi difuzat în 33 de limbi din 163 de țări, în 400 milioane de gospodării.

Plasată între evenimentele din Episoadele III și IV din Războiul Stelelor, povestea serialului se desfășoară într-o eră întunecată în care maleficul Imperiu Galactic îşi întărește controlul asupra galaxiei.

Forțele Imperiului au ocupat o planetă îndepărtată și distrug viețile oamenilor de acolo. Echipajul divers, dar isteț de pe nava Strigoi – format din cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul crescut pe stradă, Ezra, musculosul Zeb, războinica Sabine și vechiul droid Chopper – sunt printre puținii care au curajul să se ridice împotriva imperiului. Împreună, ei vor amenința noii răufăcători, se vor confrunta cu adversari diverși, vor porni în aventuri palpitante și vor deveni astfel eroi care au puterea să aprindă scânteia rebeliunii.

În cadrul evenimentului dedicat fanilor de la festivalul San Diego Comic-Con din acest an, producția „Războiul Stelelor Rebelii: Scănteia Rebeliunii” a adunat o mulțime de cronici pozitive din partea fanilor care au apreciat povestea și grafica drept foarte apropiată de filmele clasice ale trilogiei. Designul serialului este influentat de artistul Ralph McQuarrie care a lucrat și la conceptul original Războiul Stelelor.

„Războiul Stelelor Rebelii” este creat de Dave Filoni (Războiul Stelelor: Atacul Clonelor), Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past, Sherlock Holmes), și Carrie Beck. Atât Filoni și Kinberg, cât și Greg Weisman (Gargoyles) sunt producători executivi ai programului realizat de Lucasfilm Animation.

Printre actorii români care dublează voicele personajelor din serial se numără Vlad Trifas (Kanan), Anca Iliese (Hera), Catalin Babliuc (Zeb), Ana Udroiu (Sabine), Tudor Dobrescu (Ezra) şi Ionuţ Grama (Inquisitorul).

Portofoliul Disney Channels Worldwide, include 42 de canale Disney și 30 canale Disney XD, în peste 30 limbi, și ajung la sute de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Disney Channels Worldwide face parte din Disney/ABC Television Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii