Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Premieră națională: Direcţia Silvică Bihor a lansat primul magazin online pentru vânzarea lemnului de foc către populaţie

Direcţia Silvică Bihor a realizat, în premieră naţională, primul magazin online pentru vânzarea lemnului de foc către populaţie, a declarat directorul instituţiei, Teodor Suciu, informează Radio România Actualități.
lemne-de-foc

Prin intermediului site-ului https://magazin-lemn.dsoradea.ro/, populaţia judeţului poate să achiziţioneze, simplu şi rapid, lemn de foc de diferite esenţe, fasonat şi despicat la diferite lungimi, cu asigurarea transportului la cerere, având posibilitatea de a plăti online, direct de pe card.

Magazinul online oferă posibilitatea alegerii speciilor de lemn dorite. Preţurile sunt cuprinse între 273 lei/metrul cub la lemnul de foc de diverse specii tari (cvercinee – stejar, gorun, fag, carpen), cel de mesteacăn costă 226 de lei/mc, în timp ce lemnul de foc din diverse specii moi şi de răşinoase, cu o putere calorică mai mică, are preţul de 154 lei/mc. Fasonatul unui metru cub costă 23,8 lei.

Aplicaţia calculează automat costul transportului în funcţie de adresa de livrare precizată în formularul de comandă.

Lemnul de foc provine din pădurile de stat pe care DS le administrează, prioritar din cadrul Ocolului silvic Aleşd şi cele învecinate, fiind rezultatul tăierilor de igienă, a curăţirii şi rărituri, precum şi din sortarea lemnului de calitate superioară provenit din tăieri de regenerare, produse principale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii