Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Premieră la TLC: „Oscar Pistorius – Ce s-a întâmplat cu adevărat?”

oscar-pistorius.jpg
Televiziunea TLC va difuza sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:00 un material special de o oră intitulat „Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?”, și în reluare duminică, 31 martie, de la ora 23.00, potrivit unui comunicat de presă, preluat de Media Expres.

Oscar Pistorius este cel mai cunoscut sportiv paralimpic din lume. Vestea că el ar fi ucis-o pe iubita sa – Reeva Steenkamp, model sud-african şi vedetă de televiziune – a şocat opinia publică.

Reeva a fost împuşcată de patru ori cu una dintre armele aflate în proprietatea lui Pistorius, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cel mai cunoscut atlet paralimpic al lumii a fost ulterior acuzat de uciderea cu premeditare a tinerei, dar a continuat să susţină că a confundat-o cu un intrus şi că întreaga poveste a fost doar un accident nefericit. Apelând la noi interviuri şi informaţii, completate de comentarii prezentate în exclusivitate, programul „Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?” explorează în profunzime această crimă.

Filmat în Africa de Sud, documentarul dezvăluie în premieră imagini, interviuri în exclusivitate şi opinii ale unor apropiaţi din anturajul Reevei. Cea mai bună prietenă a fostei iubite a lui Pistorius prezintă telespectatorilor dormitorul Reevei, garderoba ei şi povesteşte lucruri emoţionante despre prietenia lor.

Emisiunea prezintă de asemenea o discuție cu fostul iubit al Reevei, cu care aceasta a băut o cafea în ziua de dinaintea morţii sale, apoi sunt interviați prieteni apropiaţi ai lui Oscar Pistorius. Atletul susţine în continuare că nu este vinovat de crimă şi că focurile de armă au fost doar un accident îngrozitor, el fiind convins la momentul respectiv că a împuşcat un hoţ.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii