Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Premieră exclusivă la Sundance Channel, al doilea sezon al dramei „Rectify”

Televiziunea Sundance Channel a anunţat o premieră exclusivă pentru România, al doilea sezon al serialului dramă “Rectify”, care începe din 9 octombrie, de la ora 23:00, informează Media Expres.
Rectify

Primul sezon din „Rectify” descrie o săptămână din viaţa lui Daniel Holden (interpretat de actorul Aden Young) după ce a scăpat de pedeapsa cu moartea și o încarcerare de 19 ani. În al doilea sezon, Daniel încearcă să ia decizii gândindu-se la viitor, dar nu toată lumea este convinsă ca este nevinovat, iar libertatea sa este în pericol.

Al doilea sezon din „Rectify” a fost bine primit de critica americană. „The Boston Globe” a titrat “continuă în acelaşi mod fermecător ca primul sezon” şi „Variety” l-a descris ca fiind “la fel de convingător”. „Entertainment Weekly” l-a numit “meditație captivantă pe complexitatea mântuirii” iar „TV Guide” a spus că este “unul dintre serialele de televiziune cele mai captivante și pătrunzătoare din memoria recentă … într-adevăr o experiență profundă”. „The Hollywood Reporter” a concluzionat că “rămâne la fel de real şi unic ca întotdeauna” şi „The Daily Beast” l-a declarat “un maraton emoţional, ca nimic altceva de la TV”, îndemnând cititorii să „oprească totul şi să meargă să urmărească “Rectify”.

Serialul a fost prelungit cu un al treilea sezon la care se va începe producţia mai târziu anul acesta.

„Rectify” este creat și scris de Ray McKinnon („Accountant”, „Deadwood”, „Sons of Anarchy”) şi produs de Mark Johnson și Melissa Bernstein, câştigători ai Premiului Emmy la categoria producătorilor pentru „Breaking Bad”.

„Rectify” a fost filmat în Griffin, Georgia, lângă Atlanta.

Din distribuţia „Rectify” mai fac parte Abigail Spencer („Mad Men,” „Oz the Great and Powerful”, „Burning Love”) care o joacă pe Amantha Holden, sora mai mică a lui Daniel Holden, ce crede cu tărie în nevinovăţia lui şi îşi dedică întreaga viaţă pentru a-l scoate din închisoare; J. Smith-Cameron („True Blood”,„Margaret”) în rolul lui Janet Talbot, mama lui Daniel care a trăit cu gândul că fiul său va muri; Luke Kirby („Take this Waltz”, „Slings and Arrows”) în rolul lui Jon Stern, avocatul lui Daniel; Clayne Crawford („A Walk to Remember”) în rolul lui Ted Talbot Jr., fratele vitreg al lui Daniel.

Dedicat fondatorului, misiunii lui Robert Redford de a celebra creativitatea, Sundance Channel oferă publicului o selecţie diversă de filme independente, documentare şi programe originale.

Pe lângă faptul că este distribuit la scară largă în America de Nord, Sundance Channel este disponibil în toată Europa, Asia, America Latină, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Deținut și operat de către AMC Networks Inc, Sundance Channel este un brand foarte ușor de recunoscut și magnetic, care este disponibil în HD și pe mai multe platforme. În România televiziunea se distribuie pe rețelele UPC și Dolce.

În Romania activităţile de marketing şi distribuţia televiziunilor AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii