Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Premieră de Black Friday: Reducere de 49.000 de euro pentru cel mai scump ceas disponibil online în România

B&BSHOP scoate la vânzare cel mai scump ceas disponibil online, un Perrelet ediție limitată.
Perrelet

În perioada 20-22 noiembrie, cel mai mare magazin online de ceasuri și bijuterii, B&BSHOP va include în oferta sa specială cel mai scump ceas premium disponibil online în România.

Un ceas Perrelet în valoare de 98.400 euro va avea un discount de 50%, valoarea totală a reducerii acordate fiind de peste 49.000 de euro.

Perrelet Double Rotor Flying Tourbillon Limited Edition 20 reprezintă o minune a mecanicii, iar tourbillonul rămâne un punct de referință în universul orologeriei elvețiene de lux.

A4011_1

Echipat cu carcasă din aur roz, bezel din oțel inoxidabil placat DLC, cadran cu fibră de carbon, mecanism decorat „Côte de Genève” și rezervă de energie de până la 110 ore, ceasul este disponibil într-o ediție limitată la numai 20 de bucăți în lume.

Tot de Black Friday, B&BSHOP are o reducere de 40% la ceasul Dior Christal Limited Edition în valoare de 18.500 euro.

CUM SE PREGĂTESC RETAILERII DE BLACK FRIDAY

Chintesența acestui model este chiar safirul cristal, unul dintre cele mai rezistente minerale din lume, fiind folosit pentru prima oară în scopuri decorative. Teatrul de lumini generat de către acesta ilustrează perfect expertiza maeștrilor ceasornicari și rafinamentul stilului parizian.

Ceasul Dior Christal Limited Edition are în total 910 diamante.

CD11431HM001

În perioada 20-22 noiembrie, B&BSHOP are în ofertă peste 9.000 de modele de ceasuri și bijuterii cu discount de până la 70%.

VEZI CE BUGET ALOCĂ ROMÂNII PENTRU BLACK FRIDAY 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii