FacebookTwitterLinkedIn

In perioada 01 martie – 31 mai 2014, Medicover iti ofera 50% reducere la consultatia de dermato-estetica si preturi speciale la tratamente non-chirurgicale si minim invazive.

Oferta este valabila in Medicover Plevnei si Medicover Grozovici si include pachete la preturi speciale care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, oferind o solutie completa la cele mai frecvente probleme: riduri, piele atonica, terna, deshidratata, cicatrici postacneice, vergeturi.

Cu ajutorul unor produse testate clinic, poti avea rezultate vizibile si de durata, prin simpla introducere in straturile profunde ale pielii a unor substante biologice (aminoacizi si acid hialuronic), prezente in mod natural in organism, menite sa reactiveze metabolismul celular si sa refaca colagenul propriu pielii. Recuperarea se face in cateva sedinte, iar rezultatele sunt vizibile si de durata, pielea fiind stimulata sa-si imbunatateasca textura, tonusul, elasticitatea si luminozitatea, iar imperfectiunile pielii sunt reduse vizibil.

Terapia completa pentru biorevitalizarea cutanata (A.R.T.) este extrem de eficienta si se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care doresc sa-si imbunatateasca aspectul pielii, fara a apela la metode invazive, care necesita recuperare si repaus medical. In urma tratamentului, imbunatatirea se face treptat, cu rezultate vizibile.

Ce este biorevitalizarea cutanata si ce pachete de rejuvenare recomandati?

Biorevitalizarea indica reactivarea proceselor biologice regenerative pentru imbunatatirea functionalitatii pielii prin introducerea pe cale intradermica a unor substante biologice, capabile sa induca o biorevitalizare a dermului si regenerarea componentelor structurale ale pielii.

Recomandam pacientilor sa consulte unul din expertii Medicover in dermato-estetica pentru a primi sfaturi personalizate si pachetul potrivit. Astfel, pachetul complet de rejuvenare faciala ART si Pachet ART complet de tratament intensiv pentru rejuvenarea faciala se adreseaza pacientilor cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani si includ produse de ultima generatie – Jalupro si Proglyme – ce actioneaza sinergic si simultan la toate nivelurile pielii. Jalupro actioneaza local, la nivelul profund al pielii, prin aport de acid hialuronic si l-aminoacizi care stimuleaza regenerarea colagenului propriu pielii si estompeaza principalele semne ale imbatranirii cutanate: riduri, laxitate cutanata, piele terna, lipsita de elasticitate. Practic reactiveaza metabolismul celular la nivelul dermului si determina o reintinerire efectiva a pielii, cu efecte naturale si de durata.

Injectarea locala cu Jalupro este sustinuta de aportul sistemic de aminoacizi si Proglyme Solutie Orala. Conform studiilor clinice, cu cat este mai mare cantitatea de colagen la nivelul pielii, cu atat mai mare este numarul si vitalitatea celulelor care produc colagen, in consecinta rezultatele sunt mai bune. Crema de fata Proglyme actioneaza in schimb la nivelul epidermului, unde imbatranirea cutanata se asociaza cu subtierea treptata a stratului de celule vii si ingrosarea stratului de celule moarte. Pielea devina mai terna, mai aspra la palpare si mai deshidratata. Aportul de aminoacizi si acid hialuronic la nivelul epidermului stimuleaza, de asemenea, regenerarea celulara, iar pielea devine mai catifelata si mai stralucitoare. Proglyme Masca Intensiva este un tratament care se aplica de doua ori pe saptamana si are un dublu mecanism de actiune: stimuleaza regenerarea celulara datorita concentratiei crescute de aminoacizi si are un efect de exfoliere a stratului de celule moarte.

In cazul pachetului ART de tratament intensiv – in loc de Jalupro simplu se utilizeaza Jalupro HMW – tot pe baza de l-aminoacizi si acid hialuronic, insa acidul hialuronic este in concentratie mai mare si are o greutate moleculara mai mare, ce asigura o hidratare mai puternica si un usor efect de umplere si volumetrie.

Pachetul ART de tratament al vergeturilor cu aminoacizi si acid hialuronic are ca efect estomparea vergeturilor prin albirea vergeturilor rosii, micsorarea diametrului, a profunzimii si aplatizarea acestora.

Terapia cu acid hialuronic – tratamentul optim al cearcanelor

Acidul hialuronic se foloseste si pentru umplerea, redarea volumului pierdut in anumite zone datorita imbatranirii, umple ridurile provocate de expresiile faciale repetate si de inaintarea in varsta. Injectarea acidului hialuronic este metoda preferata pentru modelarea buzelor si tratamentul zonei ochilor (umplerea si depigmentarea cearcanelor).

Tratamentul consta in injectarea cu un ac fin a acidului hialuronic. Procedura este nedureroasa, dureaza aproximativ 20 minute, se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita internare. Recuperarea este rapida, iar rezultatele sunt vizibile imediat. In general tratamentul dureaza 30 minute si necesita repetare dupa aproximativ 6-8 luni.

Programeaza-te la o consultatie la unul din expertii Medicover in dermato-estetica la 021 9896 sau intra pe www.medicover.ro pentru a afla mai multe detalii despre oferta.