Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Prefera Foods, cinci milioane de euro atrase printr-un plasament privat de obligațiuni

Prefera Foods, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa conservelor din România - companie preluată în 2017 de către antreprenorul Raul Ciurtin - a anunțat că a încheiat în 20 iulie oferta primară de vânzare de tip plasament privat de obligațiuni, ofertă ce a adus societății suma de cinci milioane de euro.
prefera

Obligațiunile cu simbolul PRF26E emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 16 – 20 iulie sunt denominate în euro și au scadența la 5 ani și o rată anuală fixă a cuponului de 7,5% stabilită de emitent, cupoanele urmând să fie plătite semestrial, informează platforma Progresiv.

Valoarea nominală a unei obligațiuni PRF26E este de 500 de euro, iar subscrierea minimă în cadrul plasamentului a fost de 25.000 euro (50 de obligațiuni).

Potrivit reprezentanților Prefera Foods, fondurile obținute în urma plasamentului vor fi folosite în principal pentru finanțarea extinderii pe piețe externe, în Europa și în Statele Unite ale Americii, ale celei mai noi game de produse lansată recent sub brandul Unfished.

În prezent, portofoliul Prefera Foods cuprinde branduri precum „Capricii și Delicii”, „de Azi” și „Unfished”, un brand care oferă o alternativă vegetală la ton și somon.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii