Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Prefectura Capitalei a stabilit un ghid pentru limitarea aglomerației în magazine

Prefectura Bucureștiului a emis un ghid pentru marile lanțuri de magazine, care are ca scop limitarea aglomerației. În momentul în care se atinge numărul maxim de clienți, cei care sunt afară vor fi opriți în fața centrului comercial respectiv, informează Radio România Actualități.
Woman,Buy,Products,With,Her,Trolley,At,Supermarket

La intrarea într-un supermarket trebuie să existe un afiș, pus la loc vizibil, în care să fie menționat numărul de persoane care pot fi prezente simultan în interior pentru a putea respecta regula distanțării fizice, notează Radio România Actualități.

Modul de calcul va fi făcut prin raportare la cota de cel mult șapte metri pătrați pe client pentru magazinele mari, de tip mall, supermarket, hipermarket, sau prin raportare la obligația asigurării distanțării de 2 m între cumpărători, pentru magazinele mici și mijlocii.

Operatorii comerciali au obligația de a evalua corect situația și de a limita numărul maxim de cărucioare. Ei trebuie să contorizeze electronic sau prin orice alt mijloc numărul clienților. Când este atinsă cifra limită, nimeni nu va mai intra în magazin.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii