Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Prea devreme pentru Crăciun? Baume et Mercier a făcut deja lista de cadouri!

Cadourile speciale se plănuiesc în avans iar Baume et Mercier și-a propus să ușureze eforturile clienților săi anunțând două piese care v-ar putea elibera de goana după cumpărături. Faceți cunoștință cu Classima Moon Phase și Promesse of Love.
Baume-et-Mercier-Promesse-10262-Cover

Ceasurile sunt cadouri care nu se demodează niciodată și, spre fericirea celor care le oferă, pot fi cumpărate ușor, chiar și cu luni de zile în avans. În așteptarea sărbătorilor de iarnă, Baume et Mercier a pregătit deja cadourile pentru ea și pentru el.

Pentrul el – Baume et Mercier Classima

Baume-et-Mercier-Classima-10219-front Baume-et-Mercier-Classima-10219-back-EN

40 mm în diametru, o carcasă elegantă fabricată din oțel inoxidabil polișat, un cadran simplu și o singură pată de culoare: decupajul pentru observarea fazelor lunii. Cui i se potrivește? Designul simplu îl face ușor de asortat la aproape orice tip de vestimentație, fie un costum sau o ținută relaxantă de weekend și, dacă ar fi să ne luăm după complicația fazelor lunii am putea spune că ceasul ar putea fi apreciat de un iubitor al orologeriei chiar și în ciuda mecanismului quartz dinăuntru.

Pentru ea – Baume et Mercier Promesse

Baume-et-Mercier-Promesse-10262-back-EN Baume-et-Mercier-Promesse-10262-front

Cu un capac păstrat liber special pentru a fi gravat cu un mesaj de apreciere, Promesse e un ceas de damă inspirat de liniile de design ale anilor ’70.  Carcasa mică, de doar 34mm, și cadranul fabricat din sidef natural îl fac perfect pentru purtarea alături de un sacou și pantaloni sau în compania unei rochii elegante de seară. Cureaua din piele de aligator de culoare roșie e un detaliu care nu poate decât să-și bucure proprietara. La urma urmei, e frumos să păstrezi măcar puțin din atmosfera Crăciunului tot timpul anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii