Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Praktiker România, preluată de Search Chemicals

Magazin_Praktiker.jpg
Compania Praktiker România a fost preluată de Search Chemicals, o companie românească înființată în anul 2003, deţinută de un om de afaceri turc. 

Search Chemicals, care aparţine omului de afaceri Omer Susli, fost preşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), se bazează pe un capital integral privat şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 45,3 milioane de lei, echivalentul a 10 milioane de euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

În urma acestei preluări, profilul brandului Praktiker și obiectul de activitate al companiei Praktiker România vor rămâne neschimbate, potrivit unui comunicat de presă al companiei Praktiker România.

„De la deschiderea primului magazin Praktiker în România, în anul 2002, ne-am dorit să fim cât mai aproape de clienții noștri și am construit un brand puternic pe piața locală. De aceea, am considerat că este foarte important ca brandul să-și păstreze integritatea, iar compania să nu-și modifice obiectul de activitate. Astfel, povestea Praktiker merge mai departe”, a declarat Michael Krahn, country manager Praktiker România.   

Citeşte şi

Praktiker România a înregistrat vânzări nete de 142,3 milioane euro

Tot mai sus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii