Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Praktiker, investiţie de 1,5 milioane de euro în magazinul din Târgu Jiu

Magazinul cu numărul 28 al reţelei de bricolaj Praktiker, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa autohntonă de profil, a fost inaugurat la Târgu-Jiu.
 aboneaza-te
praktiker

Noul magazin Praktiker se întinde pe o suprafață de peste 4,000 mp și a presupus o investiție de circa 1,5 milioane euro, şi este primul magazin al reţelei deschis după preluarea companiei Praktiker România de către Search Chemicals, condusă de omul de afaceri Omer Susli.

“În scopul de a aduce Praktiker mai aproape de români, am luat decizia de a inaugura un nou magazin la Târgu-Jiu, oraș care, după o prospectare atentă a pieței, am descoperit că are un real potențial. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să fim prezenți și aici, mai aproape de clienții nostri din această zonă care vor beneficia cu ușurință de serviciile si produsele noastre,” a declarat Omer Susli, proprietarul companiei Praktiker.

Compania Praktiker România se impune drept magazin de specialitate, care oferă peste 40.000 de articole pentru grădină și casă, inclusiv servicii de livrare produse, servicii financiare, servicii de combinare cromatică pentru vopsele și garanție retur.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii