Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Praktiker deschide seria programului Atelierele Practice

Praktiker lansează proiectul Ateliere Practice, program național de învățare aplicată dedicat tuturor celor care vor să se specializeze în meseria lor sau celor care vor să deprindă abilități noi de la profesioniști.
45. Praktiker

Atelierele Practice se desfășoară în toate cele 28 de magazine Praktiker din țară, în fiecare sâmbătă, de la ora 12, în perioada martie-octombrie. Fiecare atelier durează o oră și abordează teme diferite cu cea mai diversă gamă de produse. În luna martie atelierele vor aborda teme precum utilizarea pistoalelor de vopsit, aplicarea vopselei decorative, protecția și decorarea lemnului, aplicarea vopselei satinate, avantajele cănilor filtrante, aplicarea texturii siliconice, aplicarea emailului. Fiecare atelier oferă celor prezenți diplome de participare și posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii atractive.

Lecții pentru 2016 – Ömer Süsli, Praktiker România

„Praktiker acordă o atenție deosebită meșterilor, dar și clienților interesați să afle mai multe despre modul de folosire a produselor noastre și ne dorim să le oferim soluții viabile pliate pe nevoile lor. Știm că de la teorie la practică e un drum lung, de aceea am creat Atelierele Practice. Sâmbătă de sâmbătă transformăm planurile și promisiunile în proiecte concrete și sprijinim perfecționarea”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker a ales să lucreze cu Lowe în 2016

Programul de Ateliere Practice durează 10 luni, din martie până în octombrie și reunește profesioniștii Praktiker gata să dezvăluie cei mai ușori pași în utilizarea la potențial maxim a produselor inovative.

Praktiker România are un nou director general

Informații complete despre programul Atelierelor Practice pot fi solicitate de la Biroul de Informații din fiecare magazin sau consultând site-ul www.praktiker.ro, secțiunea Ateliere Practice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii