Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Praktiker a ales să lucreze cu Lowe în 2016

În urma câştigării licitaţiei organizate la sfârșitul anului 2015, Lowe a fost desemnată agenția de creație a Praktiker în România.
45. Praktiker

Lowe va fi responsabilă pentru campaniile de comunicare realizate de Praktiker în anul 2016, asigurând serviciile complete de consultanță strategică și comunicare integrată. Praktiker și Lowe au mai colaborat și în perioada 2011–2013.

„Într-o piață foarte activă din punct de vedere comunicare, am căutat un partener care să ne propună o abordare diferențiatoare pentru brandul nostru și, în același timp, care să răspundă nevoilor noastre de business. Am găsit în echipa Lowe o înțelegere foarte bună a pieței în care activăm, iar strategia și ideile creative ne-au cucerit. Abia așteptăm să le vedem implementate și să le culegem roadele”, spune Mirela Ochiană, Marketing Manager la Praktiker.

Alina Balan - Client Service Director, LoweVEZI AUDIENȚELE MECIURILOR STELEI ÎN LIGA 1

La rândul său, Alina Bălan (foto), Client Service Director la Lowe, a spus: „Faptul că Praktiker, un client drag nouă, s-a întors «acasă» ne-a reconfirmat credinţa că schimbările pe care le-am operat în ultimul an în structura agenţiei au adus un suflu nou, know-how, energie și determinare, care se traduc în soluții creative câștigătoare. Orice om de agenție știe cât de valoros este momentul în care reușești să readuci alături de tine un client cu care împărtășești valori și ambiții comune.”

Echipa Lowe care a contribuit la câștigarea licitației este formată din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer, Lowe Group), Alin Marghidanu (Group Creative Director), Dan Costea, Victor Oprișan (Senior Art Directors), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Anca Mașek (Art Director), Miruna Dumitrescu, Maria Nagy, Simina Zidaru (Copywriters), Ilinca Nanoveanu (A/V Producer), Bogdan Ioniță (Head of Strategy), Andreea Lipară (Researcher), Nicoleta Grigoriu (DTP Designer), Alina Bălan (Client Service Director), Adriana Tudoran (Account Director), Bianca Iancu (Account Executive).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii