Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Prada lansează o nouă colaborare cu MyTheresa.com

Prada lansează o nouă colaborare cu magazinul on-line MyTheresa.com, iar de data aceasta brandul italienesc reînvie un număr de motive și imprimeuri consacrate, pe care le reinterpretează într-o linie de streetwear cu aer vintage, pentru toamnă-iarnă 2018.
pradaxmytheresa1

Colecția-capsulă cuprinde 20 de piese vestimentare și accesorii, printre care hanorace, rochii, topuri, pulovere din cașmir, două genți, pantofi și o pălărie, toate la prețuri cuprinse între 250 și 1.150 de euro.

Imaginea acestei colaborări este cântăreața de muzică R&B Abra, care va prezenta designurile pe platforma e-tailerului german prin animații susținute de linia melodică a piesei sale „Fruit”.

Printre accentele emblematice, extrase din arhivele Prada, pe care le vom regăsi în această colecție-capsulă regăsim motivul cu banane – vedeta colecției primăvară-vară 2011 și motivul cu flacără – din primăvară-vară 2012, ambele împletindu-se cu celebrele imprimeuri cu sirene, flori și fructe prezente în colecțiile Gucci toamnă-iarnă 2018.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii