Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

The Practice turează motoarele la Harley-Davidson București

The Practice gestionează, începând cu luna aprilie 2014, contul Harley-Davidson București. Serviciile oferite de agenție constau în consultanță strategică de comunicare, dezvoltare și implementare de acțiuni de PR și social media, pentru consolidarea poziției brandului în Romania.
Bogdan Stelea la Harley-Davidson Bucuresti

Bogdan Bucurescu, director general la Harley-Davidson București, a declarat: „Din punct de vedere al comunicării, Harley-Davidson respectă un standard riguros al imaginii, al relației cu toate audiențele relevante și, implicit, al comunicării. The Practice a dovedit că are o înțelegere excelentă a brandului, a oportunităților și a provocărilor lui. De asemenea, ne-a demonstrat că are gândirea strategică, resursele și competențele necesare pentru a răspunde provocărilor Harley-Davidson pe piața românească”.

La rândul său, Monica Jitariuc, Co-Managing Director la The Practice, a spus: „Ne bucuram că un brand legendar precum Harley-Davidson ne-a ales ca partener de comunicare în România. La The Practice avem o abordare integrată asupra comunicarii și prin tot ceea ce facem ne propunem să fim creativi și eficienți pentru ca brandurile din portofoliul nostru să își atingă obiectivele. Vom face același lucru cu înțelepciune, profesionalism și pasiune și pentru Harley-Davidson”.

Parteneriatul The Practice și Harley-Davidson a fost inaugurat cu Harley Spring Barbeque, o acțiune de comunicare amplă care a presupus întâlnirea informală între membrii comunității HOG (Harley Owners Group) și presă sau admiratori ai brandului. Într-o atmosferă tipic americană, Harley-Davidson București a marcat lansarea a trei modele noi – Low Rider, SuperLow 1200T și Street Bob Ediție specială.

The Practice a gestionat și comunicarea pentru „Legends on Tour”. Un transport special de 23 de motociclete legendare a ajuns pe 21 mai în București pentru ca toți cei pasionați să le poată testa într-un power ride. Pe parcusul weekend-ului 23 – 25 mai, peste 300 de iubitori ai motoarelor au testat cele 23 de modele. Printre participanți s-au aflat si vedete precum Roxana Ciuhulescu, Bogdan Stelea (foto), Gabriel Coveșeanu și alți pasionați de motoare.

The Practice este parte din Leo Burnett Group, iar pe plan internațional partener pentru România al MSLGroup, una dintre cele mai importante rețele globale de relații publice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii