Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

The Practice a intrat oficial în rețeaua mondială MSLGROUP, cel mai mare jucător în Relații Publice din zona Europa, Orientul Mijlociu și Africa

The Practice, cea mai premiată agenție de PR din România, devine, începând de astăzi, membru al MSLGROUP, reţeaua de PR şi comunicare a Publicis Groupe. Agenția va opera sub un nou nume: MSLGROUP The Practice.
????????????????????????

MSLGROUP este cea mai mare rețea de PR din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și se situează între cele mai mari patru rețele din lume. Având experiență în toate domeniile de comunicare strategică – de la consumer PR la comunicare financiară, de la public affairs la managementul reputației și de la managementul situațiilor de criză la marketing experiențial și evenimente – MSLGROUP numără mai mult de 3.500 de specialiști în peste 100 de filiale, la nivel global.

MSLGROUP este și cea mai mare rețea de relații publice în China, una dintre țările cu expansiune rapidă în domeniul comunicării, și în India.

Integrarea The Practice în operațiunile globale ale rețelei reprezintă un nou pas în colaborarea dintre cele două entități, după ce în ianuarie 2008 agenția a devenit afiliat al MSLGROUP.

Cu acest prilej, Anders Kempe (foto, dreapta), President EMEA, MSLGROUP, a declarat: „MSLGROUP este rețeaua de talie globală care s-a impus datorită standardelor sale ridicate și experienței vaste, fiind capabilă să răspundă celor mai sofisticate provocări din peisajul actual al comunicării. La rândul său, The Practice se bucură de recunoaștere internațională, fiind apreciată în special pentru campaniile creative pe care le realizează. Echipa The Practice are un entuziasm contagios și o puternică pasiune pentru tot ce înseamnă performanță în PR. Ne cunoaștem și colaborăm strâns de peste 6 ani și suntem încântați că astăzi The Practice devine oficial membru al familiei MSLGROUP”.

La rândul său, Oana Bulexa (foto, stânga), Co-managing director MSLGROUP The Practice, a spus: „Ca agenție locală, în cei 8 ani de activitate, The Practice a dovedit constant gândire creativă și strategică valoroasă, a oferit consultanță de cea mai înaltă calitate și a obținut rezultate impresionante. Suntem foarte mândri de tot ceea ce am realizat până acum. Începând de azi, ascensiunea agenției va continua în cadrul unuia dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din lume. Acest lucru asigură acces la resurse suplimentare și instrumente valoroase, atât pentru echipa noastră cât și pentru clienții noștri, dar și la un nou nivel de competențe”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii