Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P)Platforme digitale personalizate pentru evenimentele de business

După 2020, în sfârșit a venit momentul în care putem spune că toată lumea e “back in business”. Dar, totuși, chiar dacă soarele a răsărit din nou, ce ne-a arătat ultimul an?
3-image+titlu

El a arătat companiilor ceea ce noi, cei din industria IT, știam deja de mult. A dezvăluit că acum, mai mult ca oricând, prezența digitală a unui brand sau companii contează mai mult decât orice altceva; că schimbarea digitală este elementul pe care antreprenorii, oamenii de afaceri și directorii executivi nu îl mai pot ignora. Și totuși unii încă o fac, chiar dacă este 2021.

Internetul a oferit tuturor posibilitatea de a lucra de acasă, remote.Totul digital, virtual, aspect care, după cum se vede la un an distanță, a fost o provocare transformată de cei mai mulți în oportunitate, majoritatea încă optând pentru muncă remote sau hibrid. (USA Today, 2021). În ritmul acesta, industria evenimentelor a trebuit să se adapteze și ea. Binențeles, nimic nu se compară cu un eveniment live, în care poți să discuți, să dezbați liber ore în șir. Dar cine spune că toate acestea nu se pot transfera online?

Necesitatea evenimentelor virtuale, online și hibride e deja înțeleasă peste granițe. Vedem predominant evenimente strict online sau hibride, numărul celor live fiind în scădere. Rămâne să vedem dacă acestea se pot, sau, mai bine zis, vor să fie aduse și pe piața autohtonă de către companii.

 

Companiile trebuie să înțeleagă și ele că evenimentele online sau hibride sunt viitorul; monetar vorbind, costul lor se ridică doar la o fracțiune față de cele live, cu participare directă. Se elimină orice cost referitor la locație: de la închirierea spațiului destinat conferinței, la catering, la serviciile audio-video, până la securitate și cazare. Iar acestea pot să devină considerabile: cu cât e mai mare evenimentul, cu atât sunt mai mari costurile. În general, un serviciu sau platformă de evenimente online are un preț inițial, de bază, la care se adaugă apoi câte o taxă pentru fiecare alt eveniment făcut pe platforma respectivă.

Beneficiile nu sunt doar pe plan financiar: orice speaker devine mult mai disponibil când vine vorba de evenimente virtuale, cu atât mai mult în era (post) Covid. Ca și participanții de acasă, speakerii pot să se conecteze remote, să prezinte și să interacționeze cu publicul din siguranța propriei locuințe , în loc să fie totul limitat de restricțiile impuse de pandemie și de distanță..

A opta pentru un eveniment online înseamnă  să ai acces mult mai ușor la mult mai mulți oameni, fapt care, binențeles, va oferi deschidere și anvergură evenimentului sau conferinței. Fără frontiere, fără limitări, mai multă informație, o prezență mult mai puternică în online a companiei, o experiență mai bună pentru toată lumea.

Desigur, așa se întâmplă în cazul platformelor profesionale, customizabile și de încredere. Există destul de puține platforme de evenimente create de companii de web development autohtone care să poată totuși să facă ceea ce vedem în cadrul platformelor create în străinătate.

Noi, EMOTIONStudios, am mers pe exact aceste considerente când am gândit platforma de evenimente VEEP.events . Este rezultatul celor 10+ ani de experiență în domeniul evenimentelor online și a serviciilor web.  A apărut din dorința de a avea o platformă românească demnă de a rivaliza cu cele din străinătate. După atât de mulți ani în industrie, după atât de multe evenimente, putem spune că știm ce înseamnă un eveniment de succes.  Un pachet complet de la început, all-in-one, fără să mai aibă nevoie de add-on-uri sau de alte soluții externe, costisitoare. Customizabil până în cele mai mici detalii, VEEP are deja integrat sistemul de bilete și înregistrare, networking-ul, sistemul video și soluțiile de plată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii