Cautare




, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Bunuri de consum |
|

PPD România a devenit distribuitorul oficial al grupului Campari în România

Portofoliul_Campari.jpg
PPD România, distribuitor de băuturi alcoolice importate premium și super-premium, anunță că a devenit distribuitorul oficial al Grupului Campari în România. Printre cele mai importante băuturi care fac parte din portofoliul grupului se numără Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka și Wild Turkey, branduri pe care PPD România le va reprezenta pe piața locală.

Nikos Xystouris, director general PPD România, a declarat: „Portofoliul impresionant al grupului Campari, împreună cu expertiza puternică a PPD România pe piața locală, precum și prezența extinsă în on și off trade, sunt atuurile principale care ne vor da oportunitatea de a exploata la maxim potențialul brandurilor îndrăgite de români. Acest parteneriat este un pas strategic în dezvoltarea prezenței noastre în România”.

Alături de Diageo, grupul Campari şi de alţi parteneri strategici la nivel local, compania PPD România deţine cel mai mare portofoliu de branduri premium și super-premium din România: Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka, Wild Turkey și Tazovsky Vodka.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii