Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Novak Djokovic se opune vaccinării obligatorii

Vaccinarea împotriva Covid-19 este considerată crucială pentru revenirea sportului la normal. Novak Djokovic spune că opoziția pe care o are față de vaccinare poate fi o piedică pentru întoarcerea sa în lumea tenisului, scrie cotidianul The Guardian.
Novak Djokovic

„Personal mă opun vaccinării și nu aș dori să fiu obligat de cineva să fac un vaccin pentru a putea călători”, a spus Nr. 1 Mondial, duminică, într-o discuție live pe Facebook, cu mai mulți sportivi sârbi. „Dar dacă va deveni obligatoriu, ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie.”

„Am gânduri legate de această problemă și nu știu dacă ele se vor schimba la un moment dat. Ipotetic, dacă sezonul va fi reluat în iulie, august sau septembrie, deși este puțin probabil, am înțeles că un vaccin va deveni o necesitate, imediat după ce vom ieși din această carantină strictă, dar încă nu există un vaccin.”

Luna trecută, fostul Nr. 1 Mondial, Amélie Mauresmo, a spus că restul sezonului de tenis din 2020 ar putea fi șters cu buretele. Ea a adăugat că activitatea nu ar trebui să fie reluată până când un vaccin pentru Covid-19 nu este disponibil, lucru despre care majoritatea oamenilor de știință cred că este la cel puțin un an distanță.

Turneul de la Wimbledon din acest an a fost anulat pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial, în timp ce Openul francez, care  urma să înceapă pe 24 mai, a fost reprogramat pentru sfârșitul lunii septembrie, la scurt timp după ce se termină US Open.

Djokovic a început sezonul 2020, obținând cel de-al 17-lea titlu de mare slam la Australian Open, în ianuarie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii