Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

POSSIBLE Games aduce „Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds” și pe Android

După versiunea pentru iPhone, POSSIBLE Games aduce în Google Play și pe Amazon aplicația „Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”.  
adventures_of_poco_eco_07

Astfel, pasionații de jocuri și de muzică se pot bucura de noul joc pentru mobil și tabletă „Adventures of  Poco Eco” (Aventurile lui Poco Eco) accesând următoarea adresă.

„Adventures of Poco Eco” este un joc de aventură, care pune accent pe muzică și pe calitatea designului si a graficii. Scopul jucătorului este să-l ajute pe Poco Eco să găsească sunetele pe care el și cu tribul său le-au pierdut, prin rezolvarea mini-puzzle-urilor și completând toate cele 12 nivele de animație 3D.

În plus, prin descărcarea jocului, se câștigă acces gratuit la noul album al producătorului de muzică Iamyak, intitulat „Lost Sounds” și care este, în același timp, coloana sonoră a jocului.stef_portrait_v1

Ștefan Iarca (foto), Country Head POSSIBLE România, a declarat: „Este pentru prima dată când o agenție de publicitate are curajul să creeze un joc special pentru lansarea unui album musical. Ne place să fim pionieri și să ne demonstrăm ingeniozitatea și curajul. Tocmai de aceea, ne bucurăm că jocul a prins atât de bine la posesorii de iPhone și iPad și sperăm ca și versiunea pentru Android să fie la fel de mult descarcată și discutată”.

Teaserul jocului poate fi văzut AICI.

Până în prezent, Adventures of Poco Eco a fost considerat Editor’s Choice in App Store la trei zile după lansarea globala și a ocupat un loc de onoare în rândul celor mai bune aplicații din luna martie. În plus, a primit un Gold Award din partea Poker Gamer și a fost jocul săptămânii pe App Advice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii