Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult în această vară decât în aceeași perioadă a anului trecut

În intervalul iunie-august, posesorii de Bonus Card au cheltuit cu 24% mai mult, decât în aceeași perioadă a anului trecut, volumul total al tranzacțiilor urcând la 84,43 milioane lei, de la 68,1 milioane lei, în 2013.
Garanti Bank branch

Peste 55.000 clienți și-au folosit cardurile de credit pe durata verii, față de 51.000 în 2013. Mai mult, și numărul total de tranzacții a înregistrat o creștere de 16%. În medie, un client Garanti Bank a efectuat aproximativ 11  tranzacții cu Bonus Card în această perioadă, în valoare totală de circa 1.525 lei.

În aceste luni, posesorii  și-au folosit cardurile de credit pentru cumpărături în magazine alimentare, benzinării, magazine de îmbrăcăminte, farmacii și pentru achiziționarea de electronice. 66% dintre aceste sume au reprezentat plăți integrale, în timp ce 34% au fost cumpărături în rate fără dobândă.

Din totalul cumpărăturilor făcute cu Bonus Card în cele trei luni de vară, 9% au fost online.

“Bonus Card continuă să fie unul dintre instrumentele de plată preferate în rândul clienților noștri și ne bucurăm că tot mai mule persoane au un apetit ridicat pentru acest produs bancar complex, menit să le creeze o experiență completă și placută, contribuind totodată la creșterea loialității acestora pentru produsele băncii noastre. ”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii