Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Portughezul Candido Santos, noul Pastry Chef al JW Marriott Bucharest

Cu o experienţă de mai bine de 25 de ani în industrie, Candido Santos, la numai 39 de ani, este, din luna septembrie, noul Pastry Chef al hotelului de cinci stele JW Marriott.
candido

Candido Santos vine dintr-o familie cu tradiţie în domeniul cofetăriei, atât mama cât şi fratele său fiind, la rândul lor, Pastry Chefs. A început astfel să lucreze încă de mic, de la vârsta de 13 ani, în bucătăria restaurantului mamei sale aflat în localitatea Algrave din Portugalia.

Înainte de a veni la Bucureşti a deţinut funcţia de Pastry Chef al hotelului Atlantis Paradise Island, din Bahamas, unul dintre cele mai mari ale lanţului Marriott. Hotelul din Bahamas are 5.000 de camere şi 47 de F&B Outlets. De aceea, Candido Santos avea în subordine 97 de persoane care erau nevoite să facă faţă fluxului mare de persoane aferent unui mare resort.

Mărturiseşte că a decis să renunţe la însoritul Bahamas pentru România din nevoia de a explora o lume nouă, de a se putea concentra mai mult pe produse şi pentru a putea aduce mereu ceva nou şi în ceea ce priveşte capitolul „deserturi”. Spune că ingredientele sale preferate sunt scorţişoara şi vanilia, iar dintre toate deserturile preferă soufflé-ul de mango şi este pregătit să facă faţă provocărilor unui hotel de cinci stele JW.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii