Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Portland Trust a finalizat ansamblul J8 Office Park

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani.
Portland Trust

J8 Office Park este dezvoltat în asociere cu ARES Management Corporation, un manager global de investiții și active alternative autorizat de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din S.U.A. (SEC – Securities and Exchange Commission), care administrează active în valoare de aproximativ 145 miliarde de dolari și are peste 900 de angajați.

Portland Trust și ARES Management Corporation au dezvoltat împreună peste 800.000 mp, care includ 7 clădiri de birouri și parcuri industriale în București și au câștigat numeroase premii pentru design și sustenabilitate.

Antreprenorul general al construcției a fost Bog’Art.

Ansamblul J8 Office Park are suprafața totală închiriabilă de 46.000 metri pătrați, din care aproximativ 3.000 metri pătrați sunt dedicați zonei de retail și relaxare.  Printre cei mai mari chiriași ai proiectului se numără Ubisoft București. Compania a închiriat integral clădirea B, care are o suprafață de 23.000 mp, și încă 3.500 mp amplasați în clădirea A, unde se va învecina cu Euroins, care va ocupa 2.500 mp, la etajul al doilea. 

J8 Office Park este cel de-al optulea proiect major de birouri al Portland Trust și este proiectat pentru a îndeplini certificarea BREEAM „Outstanding”, cel mai ridicat nivel de certificare BREEAM. De asemenea, J8 Office Park va fi certificat și WELL Health Safety, proiectul prezentând garanții de sănătate fără precedent pe piața locală, printre care se numără curățarea aerului prin intermediul filtrelor HEPA 14 și tehnologiile de dezinfectare UV-C.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii