Cautare
, Staff

Lideri |
|

Porsche România a înregistrat o cifră de afaceri de 638 de milioane de euro, cu 16% mai mare față de 2016

Porsche România, cel mai mare importator auto local a încheiat anul 2017 cu rezultate record pentru perioada post-criză. Cifra de afaceri a crescut până la 638 de milioane de euro, cu 16% mai mult față de anul precedent, iar numărul total de unități vândute a fost de 31.569, reprezentând o creștere de 13% față de anul 2016.
Conferinta 20 de ani - 20 Feb 2018

În cei 20 de ani de activitate, Porsche România, importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto a livrat clienților peste 455.055 de autoturisme.

Brent Valmar, director general Porsche România se arată încrezător în privința acestui an și dorește să își păstreze poziția de lider pe piața autohtonă. Până în 2025, compania plănuiește să depășească pragul de 50.000 de unități vândute anual.

“O miză importantă pentru viitor este, de asemenea, contribuția noastră la strategia de mobilitate a României, alături de distribuitori, parteneri și autorități. Vorbim aici despre înnoirea parcului auto și pregătirea pentru transformările majore aduse de noile tehnologii și noile nevoi de mobilitate”, adaugă Valmar.

Pentru anul 2018, Porsche Romania și-a propus să livreze 500 autovehicule electrice și să continue instalarea stațiilor de încărcare pentru autovehiculele electrice în rețeaua proprie, astfel încât în cel mult doi ani, toți dealerii Porsche România să aibă în dotare stații de încărcare.

Anul acesta, Porsche România va fi prezentă la Salonul Internațional Auto București 2018, unde va prezenta cele mai noi modele ale concernului, precum și modele aniversare special concepute pentru clienții români.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii