FacebookTwitterLinkedIn

În total, cele cinci companii din cadrul Porsche Finance Group, care furnizează soluții complete de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen (Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto) – finanțare, asigurare și servicii de management de flote – au încheiat anul trecut cu peste 50.000 de contracte noi.

„Anul 2016 a fost unul stabil, pozitiv și încurajator pentru noi. Am câștigat clienți noi și am reușit în același timp să consolidăm parteneriatele existente cu clienții curenți. Am înregistrat creșteri pe toate liniile de business, iar acest lucru ne reconfirmă faptul că strategia noastră de a deveni furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții noștri este una de succes. Eforturile susținute ale echipei Porsche Finance Group spre digitalizarea serviciilor și atenția pe care o oferim mobilității și confortului ne păstrează atât în topul celor mai importanți jucători de pe piața de finanțare, asigurare și servicii de management de flote din România, cât și în topul preferințelor clienților”, a declarat David Gedlička (foto), CEO al Porsche Finance Group România, grup prezent pe piaţa românească din anul 1999.

Cea mai mare creștere față de anul anterior a înregistrat-o Porsche Asigurări, care a obținut cu 33% mai multe contracte noi de asigurare CASCO, ajungând la un portofoliu total de 14.883 de contracte.

Porsche Bank România avea, la finalul lui 2016, cu 25% mai multe contracte noi de credit auto încheiate decât în anul 2015, ajungând la o creștere de peste 14% a portofoliului total de contracte în anul 2016.

Porsche Broker de Asigurare, compania din cadrul Porsche Finance Group care intermediază asigurări CASCO şi RCA, a încheiat cu 24% mai multe contracte anul trecut, decât în 2015, și a atins un portofoliu de 55.533 de contracte.

Porsche Mobility, compania care oferă servicii de management de flote, leasing operațional și alte soluții de mobilitate, avea, la 31 decembrie 2016, un portofoliu total de 7.751 contracte, dintre care 4.340 au fost încheiate în același an, cu 23% mai mult decât în 2015.

Pentru Porsche Leasing România, anul 2016 a adus o creștere de 15% a numărului de contracte noi de leasing financiar, astfel că a atins un total de 18.809 de contracte în portofoliu la data 31 decembrie 2016.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.