Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Popoviciu investește 16,8 mil. de euro în prima fază a proiectului Belvedere Residences, ce va avea peste 1.500 de apartamente

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu investește 16,8 milioane de euro în prima fază a proiectului  Belvedere Residences, un ansamblu rezidențial ce va include 1556 de apartamente, potrivit unui comunicat remis de Coldwell Banker Romania, consultantul și principalul vânzător al proiectului. Investiția va fi realizată prin compania dezvoltatoare Belvedere Developments, deținută de Popoviciu.  
Belvedere Residence11

Lucrările de construcție vor începe în această lună și, potrivit Coldwell Banker, Belvedere Residences va fi cel mai mare proiect rezidențial din zona Barbu Văcărescu – Aviației, situat pe Strada Fabrica de Glucoză, pe latura nordică a lacului Tei.

Prima fază a Belvedere Residences va cuprinde 238 de apartamente și va fi finalizată la începutul anului 2018.

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situată la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet si modern”, au declarat reprezentanții Belvedere Developments.

Belvedere Residences va aduce un concept nou, unic pe piața rezidențială locală, definit prin compartimentările inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire, și prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase și locuri de joacă pentru copii și numeroase locuri de parcare subterane și supraterane. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile, prima fază de dezvoltare fiind formată din două imobile.

Belvedere Residence 10

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

Coldwell Banker România a mai avut aceleași roluri și pentru proiecte ca: Felicity Residentials, Cosmopolis, MetroCity Academiei, Onix Residence și Politehnica Park Residence – toate în București – Contemporano și Riviera Luxury Residence în Cluj Napoca și Dorobanților Residence și Sânpetru Residence în Brașov.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii