Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Ponta vrea să existe o bază comună a Poliției și ANAF privind amenzile rutiere

Premierul Victor Ponta spune că s-a decis să mai stea la guvernare încă „10-15 ani”, fiindcă atât le va lua Ministerului de Interne şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală să realizeze o bază de date comună cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificată plata acestora, scrie Mediafax.
victor-ponta.jpg

Mai exact, Ponta s-a arătat nemulțumit pentru că nu există o bază comună a Poliţiei şi ANAF privind amenzile rutiere, totuși a apreciat că dacă i-ar cere lui Gabriel Oprea să le introducă pe agenda ședinței de guvern, în șapte zile ar putea exista actele normative în vederea acestei baze de date, potrivit agenției de presă.

„M-am hotărât să mai stau încă 10-15 ani la guvernare. Cam în atâta timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF să facă o bază comună cu amenzile de circulaţie. Domnule, cum, e posibil în secolul XXI să nu poţi să intru într-o bază de date, să-mi spună cine a luat amendă ? Bănuiam că nu e ceva atât de complicat tehnologic încât să ai o singură bază de date între Poliţie şi… Domnule, spune-mi şi mie cine a luat amendă, de radar, de ce-o fi, de parcare… Nu se poate, dom’le!”, a spus Premierul, conform sursei citate.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii