Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Polonia deschide hotelurile pentru concediile de vară

Hotelurile din Polonia vor fi deschise pentru concediile din timpul verii, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al guvernului polonez Piotr Muller, care a adăugat totodată că evoluţia COVID-19 este încă pe o pantă ascendentă, informează Agerpres, conform Reuters.
 aboneaza-te
Varsovia

Guvernul polonez urmează să anunţe miercuri decizia sa privind redeschiderea anumitor activităţi economice care au fost închise din cauza pandemiei.

Polonezii îşi iau de obicei concediile de vară în iulie şi august, dar deocamdată nu este clar dacă acest an va fi o excepţie. Ceea ce se ştie cu siguranţă este faptul că şcolile din Polonia vor rămâne închise până la 24 mai, conform unui anunţ făcut vineri de ministrul Educaţiei.

Până marţi la prânz în Polonia au fost testate pozitiv cu COVID-19 un total de 12.089 de persoane, iar 570 de oameni au decedat din cauza acestei boli.

Numărul noilor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 a sporit marţi cu 187 faţă de ziua anterioară, interval în care au murit încă opt persoane, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii