FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua de farmacii urmează să ajungă la 200 de unități în decembrie 2016 și la 300 de unități în 2018, conform strategiei aprobate de Av. Dr. Remus Borza, Președintele Grupului de Firme Polisano. Până a ajunge astăzi la 101 unități, lanțul de farmacii a înregistrat următoarele creșteri – de la 14 farmacii în 2009, la 64 de unități în 2014.

Accelerarea creșterii numărului de unități se datorează noului manager, Mirela Jumanca, numită de Președintele grupului la conducerea lanțului de farmacii în ianuarie 2015, arată un comunicat oficial. Strategia sa urmărește consolidarea poziției Polisano pe piața de retail farmaceutic românească. În acest sens, portofoliul de produse din Farmaciile Polisano a fost diversificat și mărit– de la cca 18.000 de produse active în nomenclator în ianuarie 2015, la 23.000 în septembrie.

În cadrul noii politici de business a fost dezvoltat și proiectul Polisano Academy prin care se dorește recrutarea studenților farmaciști cu rezultate remarcabile, pentru perioade de practică, alături de cei mai buni specialiști din industria farmaceutică românească, urmând ca la terminarea facultății să fie angajați. În octombrie, Polisano a demarat o campanie de promoții care va dura până la sfârșitul anului. Adresându-se direct farmacistului, pacienții vor beneficia de produse la prețuri reduse, iar din septembrie tuturor pacienților rețelei Polisano li se asigură gratuit măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei.