FacebookTwitterLinkedIn

Compania românească Polach Logistics & Transport, cu sediul în Arad, și-a extins parcul auto prin achiziționarea a 15 camioane Actros. „Am luat această hotărâre în urma unui test-drive pe trei modele diferite. Ne doream un autovehicul fiabil cu un consum redus. Testul cu Mercedes-Benz Actros l-am făcut cu tonaje mari tur-retur și traseu greu și, sincer, am rămas surprins de consumul înregistrat”, spune Andrei Covaci, proprietarul grupului de firme Polach.

Polach Logistics & Transport a optat pentru o configurație a camioanelor Actros adaptabilă transportului pe distanțe lungi, incluzând dotarea acestora cu sisteme adiționale, care aduc o contribuție substanțială la reducerea consumului de carburant și optimizarea costurilor de operare. Astfel, toate cele 15 unități Actros 1842LSnRL din noua flotă Polach sunt dotate cu Predictive Powertrain Control (PPC), un sistem inovator care îmbină hărțile digitale și GPS cu Mercedes PowerShift 3, prin utilizarea căruia camionul obține consumul optim de combustibil, indiferent de variațiile de relief ale traseelor parcurse. De asemenea, modelele achiziționate beneficiază de sistemul de telematică FleedBoard, care furnizează informații despre traseul și localizarea autovehiculelor prin satelit și oferă o analiză amănunțită a performanțelor pe baza stilului de condus, planificarea intervalelor de mentenanțăși permite emiterea de rapoarte privind vitezele de deplasare și a timpilor de conducere.

„Fiecare posibilitate de achiziție ne oferă șansa de a prezenta produsele și serviciile Mercedes-Benz și cum acestea pot servi cât mai bine nevoilor personalizate ale fiecărui client. Ne bucurăm că reprezentanții companiei Polach au apreciat performanțele camioanelor Actros și suntem siguri că experiența aceasta va fi doar începutul unei colaborări pe termen lung”, a declarat Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Trucks în cadrul Mercedes-Benz România.

Avantajele oferite companiei prin intermediul programului de leasing operațional și, mai ales, gama completă de servicii oferită de Mercedes-Benz Financial Services, au reprezentat un motiv în plus care l-a convins pe Andrei Covaci să aleagă Mercedes-Benz: „A contat foarte mult și finanțarea. Am fost într-un moment în care nu puteam da un avans prea mare, iar produsul de la Mercedes-Benz Financial Services s-a potrivit foarte bine nevoilor noastre. Leasing-ul operațional este pentru noi cea mai bună variantă în momentul de față”.

Polach Logistics & Transport deține o flotă de vehicule ce include 71 de capete tractor și 123 de semi-remorci și o echipă de 161 de angajați. În ceea ce priveste planurile de viitor ale companiei, acestea includ un depozit de logistică în Germania, la Nürnberg.