Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

PNL a depus la Parlament moţiunea de cenzură împotriva guvernului PSD – ALDE

PNL a înregistrat vineri, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, în textul căreia se face inventarul „minciunilor”, al „nerealizărilor” şi al măsurilor care, arată inițiatorii moțiunii, au destabilizat economia în cele zece luni de când coaliţia PSD – ALDE a preluat guvernarea, informează NEWS.RO.
Parlament

Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi.

PNL spune că actuala guvernare a devenit ilegitimă prin minciună şi un pericol real pentru oamenii şi firmele din România. Liberalii arată că PSD şi ALDE au preluat la începutul anului frâiele guvernării cu o economie stabilă, cu perspective bune şi sănătoase, cu un leu solid, o inflaţie aproape de zero, cu dobânzi mici, o datorie statului la fel şi creşterea economică promiţătoare.

Pe de altă parte, liderii PSD, reuniţi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) la Băile Herculane, analizează, în acestă zi, măsurile din programul de guvernare realizat în cele zece luni de guvernare. Printre acestea se numără creşterea salariilor în sectorul public cu 21,2% , creştere economică de 7% și scăderea datoriei guvernamentale şi a deficitului bugetar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii