Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

PlayStation lansează primul joc complet localizat în limba română, Wonderbook: Book of Spells

BoS_04.jpg
Book of Spells, dezvoltat de SCE London Studio în colaborare cu J.K.Rowling este primul titlu care utilizează în premieră inovatoarea tehnologie Wonderbook, un concept care transformă lumea din jurul tău, prin îmbinarea tehnologiei PlayStation Move cu realitatea augmentată.

Sony a lansat Wonderbook, un nou accesoriu pentru PlayStation 3 care revoluţionează felul în care copii interacţionează cu poveştile. O platformă interactivă şi un instrument al imaginaţiei, Wonderbook furnizează conţinut exclusiv posesorilor de Playstation 3 sub forma poveştilor interactive , unde jucătorul se află în centrul acţiunii. Prin utilizarea realităţii augmentate, prin intermediul PlayStation®Eye, lumea din jur este complet schimbată, devenind tărâmul misterului şi al descoperirii.

Bazându-se pe o poveste originală izvorâtă din călimara lui J.K.Rowling, Book of Spells prinde viaţă pe măsură ce este parcurs, oferind posibilitatea de a face vrăji prin transformarea în baghetă magică a controller-ului PlayStation®Move. Ideal atât pentru copii, cât şi pentru familii, jocul reprezintă  o călătoria plină de aventuri al unui tânăr ucenic vrăjitor în universul cărţilor Harry Potter.

“Wonderbook: Book of Spells este cea mai bună metodă prin care un “încuiat” poate interacţiona cu o carte de vrăji”,  a declarat celebra autoare, J.K. Rownling. “A fost deosebit de distractiv să lucrez cu Sony,  să aducem la viaţă cele mai cunoscute vrăji şi să prezentăm istoria lor.  Acest dispozitiv interactiv reprezintă o experienţă nemaiîntâlnită.” 

“Parteneriatul dintre J.K.Rowling şi Sony, Sony Computer Entertainment în special, este unul de care eu personal sunt foarte mândru”, a declarat Andrew House, Preşedinte şi Group CEO al SCE. „Am reuşit să combinăm unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria divertismentului cu cea mai iubită serie de cărţi pentru copii din istorie. Suntem convinşi că Wonderbook: Book of Spells va revoluţiona modalitatea prin care se transmit poveştile şi suntem mândri că tehnologiile Playstation pot face ca universul Harry Potter mai interactiv, în modalităţi extrem de interesante.”

Book of Spells este prezentată ca fiind scrisă de Miranda Goshawk în urmă cu 200 de ani şi ascunsă în sectorul cu acces restricţionat al librăriei din Hogwarts. Este o carte adresată ucenicilor vrăjitori, care îi va însoţi în călătoria pe care trebuie să o parcurgă pentru a însuşi arta magiei.

Book of Spells reprezintă un mediu sigur în care poţi descoperi, învăţa şi pune în practică vrăjile deja familiare, precum Incendio, Wingardium Leviosa sau Expelliarmus. În acelaşi timp, poţi descoperi comentarii şi detalii mâzgălite pe marginile cărţii de foşti elevi ai şcolii Hogwarts. Pe lângă diferitele observaţii comice despre vrăjile incluse, J.K.Rowling prezintă şi enigme care te vor călăuzi prin întreaga experienţă, oferind informaţii secrete esenţiale pentru succesul unui vrăjitor sau al unei vrăjitoare. Cititorii sunt invitaţi să călătorească prin întreaga carte şi să desluşească misterul fiecărui sfârşit de capitol, răsplătindu-i pe cei care se pricep cu adevărat la arta vrăjitoriei.

Wonderbook va aduce la viaţă sute de poveşti prin intermediul unei singure cărţi fizice, care se va îmbogăţi în timp cu noi aventuri şi experienţe gata de explorat. . Misterul şi dorinţa de cunoaştere vor prinde viaţă în cadrul acestor poveşti, oferind posibilitatea de a trăi aventura direct în camera ta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii