Cautare
, Staff

Travel |
|

Playlist de vacanță de la hoteluri renumite din întreaga lume

Cu siguranță îți dorești să fii acum într-o destinație mai exotică decât camera de zi sau balconul de acasă. Hotelurile din întreaga lume au creat liste de melodii care să te transporte fix în locul cu pricina. Le găsești pe Spotify.
 aboneaza-te
plajă

Așadar, până când vei putea ajunge în locul în care îți dorești, pune-ți căștile, închide ochii și lasă-ți imaginația să zboare cu ajutorul acestor cântece.

Wymara Resort & Villas (Grace Bay Beach)

„Aceasta este lista mea de cântece care mă transportă la Wymara. Este ecletică, dar are un fir comun. Pentru mine, Wymara reprezintă viziunea modernă a eleganței senzuale. Acest playlist este conceput să înceapă lent și să devină din ce în ce mai relaxant pe parcurs – doar suntem la mare, iar asta ne face să zâmbim. Speranța mea este că îi va face pe ascultători să viseze cu ochii deschiși la nisipul alb și la albastrul electric al apei de la Grace Bay ”, spune Antoine Alsayah, director de vânzări și marketing al resortului Wymara, pentru Forbes.

Playlist: Grace Bay Beach Vibes

Hotel Ranga (Islanda)

„Am încercat, prin acest playlist, să-mi prezint țara ca pe o mare familie. În momente ca acestea, națiunea islandeză este unită și mă simt foarte norocos să fac parte din această familie. Încercăm să îi facem pe toți cei care trec pragul hotelului Ranga să se simtă la fel. Melodiile pe care le-am ales sunt un amestec de sunete rock și indie ale unor artiști islandezi pe care îi știi deja sau pe care vei vrea să-i cunoști”, spune  Ingibjörg Friðriksdóttir, director de social media și marketing la Hotel Ranga.

Playlist: Icelandic Eclectic

Hotel Il Salviatino (Italia)

Un playlist realizat de oaspeții hotelului Il Salviatino, locul în care vibrantul oraș Firenze se întâlnește cu dealurile ondulate ale Toscanei.

„Îndiferent de cât de mare e distanța, acum mai mult ca oricând, ne dorim ca toți prietenii noștri, familia, oaspeții din trecut și cei viitori să se simtă uniți. Nimic nu bucură mai mult sufletul și nu aduce oamenii împreună ca muzica, așa că am curatoriat un playlist inspirat de mica noastră felie de paradis din dealurile Toscanei. Cu ajutorul rețelelor de socializare, am invitați oaspeți care ne-au trecut pragul să aleagă melodiile lor favorite, care redau spiritul hotelului nostru. A ieșit o frumoasă compilație de artiști de la Andrea Bocelli și Frank Sinatra până la Norah Jones. Noi nu ne mai putem opri din ascultat ”, a spus Viviana Anselmi, director de vânzări și marketing la Il Salviatino.

Playlist: Tuscan Vibes by Il Salviatino

Casa Palopó (Lacul Atitlán, Guatemala)

Un playlist care aduce un omagiu lacului Atitlán din Guatemala, o felie dintr-un paradis cultural.

„Cei care au fost la Casa Palopó știu că acolo te simți ca într-un vis. Pentru mine, Casa Palopó este mai mult decât atât – este un paradis, un produs al tuturor elementelor naturii care se reunesc într-o formă perfectă. Am ales melodii care transmit aceeași energie pe care o simți atunci când ajungi în mica noastră felie de paradis. Este o combinație armonioasă de simfonii” a spus Katina Jongezoon, Brand Manager la Casa Palopó.

Playlist: The Land of Eternal Spring

Couples Resorts (Jamaica)

O listă pentru îndrăgostiți care te va transporta imediat pe plajele private ale complexului din Jamaica.

„Am ales cântece jucăușe, inspirate din paradisul Caraibelor și am pus accent pe artiștii jamaicani pentru a scoate în evidență cultura noastră bogată. Fie că visezi cu ochii deschiși la apele turcoaz din Jamaica și plajele cu nisip alb sau ți-e dor de dansul nocturn sub bolta de stele, nu ai cum să nu iubești acest loc. Cu acest playlist, te invităm să intri în ritmul insulei noastre”, a spus Tiffany Langley, Brand Manager la Couple Resort.

Playlist: Tunes for Two from Couples Resorts 

Marriott Cancun Collection (Mexic) 

Acest playlist îți aduce aminte că în Cancun este întotdeauna timp pentru o fiesta, iar ritmurile latino te transportă într-un palapa mexican și te îndeamnă să dai pe gât o margarita sau două.

Playlist:  Fiesta la Cancun

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii