Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

„Playing B-OSA” sau cum poate arta să transforme un oraș

În perioada 5 septembrie – 30 septembrie, la galeria Galateca se va desfășura expoziția „Playing B-OSA”, dedicată artei urbane românești.
PLAYING B-OSA

B-OSA înseamnă Bucharest Open Street Art și este cel mai mare festival de artă urbană din România care se va desfășura în lunile mai, iunie, iulie 2018, în București. În arta urbană promovată de Festivalul B-OSA se regăsesc: grafitti-ul, street painting-ul, mural painting-ul, instalaţiile în spaţiul public, arhitectura urbană şi trendurile tehnologice ale spaţiului urban. Pe perioada celor 3 luni, lucrările artiştilor români şi străini vor putea fi vizionate pe traseul Bucharest City Tour şi în arealul Complexului Comercial Băneasa.

Playing B-OSA” este o expoziție care prezintă o parte din fragmentele creațiilor Festivalului de artă urbană B-OSA din 2018, reprezentând un un instantaneu din lungul drumul al concepției pe care artiștii români participanți îl au de parcurs până anul viitor.

Vernisajul va avea loc în data de 5 septembrie, ora 19, la galeria Galateca, în compania artiștilor și arhitecților Pisica Pătrată, Mihai Zgondoiu, Dorina Horătău, Ștefan Crețu, IIOANA, Kitră, Sergiu Chihaia, Octavian Neculai, Ana Maria Crișan și Tudor Cucu și a organizatorilor festivalului, care vor dezvălui o parte din  procesul de creație al acestei manifestări de artă urbană. Expoziţia este inclusă în Festivalul Strada de C’ARTE, ajuns la ediția a VI-a şi parte din traseul cultural propus de Festivalul George Enescu.

Și pentru că iubirea pentru arta urbană este deja declarată, cu ocazia acestui vernisaj se va prezenta și un alt proiect „Powered by B-OSA”, intitulat „Arta la intrare”, coordonat de artista Anca Boeriu și inițiat de Asociația Neo Art și Galeria Galateca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii