Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Platforma Undelucram.ro obține o finanțare de 300.000 de euro de la GapMinder pentru a se extinde pe piețele internaționale

Undelucram.ro, comunitate online pentru angajați și angajatorilor din România, obține o finanțare de 300.000 de euro de la fondul de investiții GapMinder Venture Partners BV și Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.
 aboneaza-te
Costin Tudor - CEO Undelucram

Finanțarea va fi folosită pentru extinderea pe piețele internaționale.

Fondată în 2011 în urma unei nevoi resimțite în piață de a putea afla feedback despre companii direct de la angajații lor, Undelucram.ro aduce față în față atât angajatorul cât și angajatul, pentru o transparentizare a mediului de lucru în România.

Ne dorim în mod constant să contribuim activ la educarea tinerilor din România, să le oferim suport în pregătirea unui interviu și găsirea locului de muncă dorit, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor care își doresc să atragă de partea lor cele mai bune talente. Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potențial de creștere, iar prin investiția de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte țări, precum Grecia, Ungaria și Cehiaa declarat Costin Tudor, CEO & Founder Undelucram.ro.

Citește și: Topul angajatorilor care oferă cele mai bune salarii și oportunități de dezvoltare profesională

“Undelucram.ro este cel mai nou nume adăugat în portofoliul nostru. Am acordat această investiție pentru dezvoltarea internațională a acestei platforme online deoarece îi vedem potențialul de a transforma felul în care atât companiile, cât și candidații la un job sau angajații interacționează transparent pe piața muncii”spune Inti Paolucci, GapMinder Venture Partners BV.

Undelucram.ro are peste 350.000 de membri activi pe platformă și peste 250.000 de recenzii lăsate de utilizatori precum: evaluări ale mediului de lucru, evaluări ale salariilor și beneficiilor primitesi informatii despre cum se desfasoara interviurile de angajare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii