Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Platforma românească MEDIjobs.ro a fost evaluată la peste 1 milion de euro, după ce și-a securizat prima sa investiţie

MEDIjobs.ro, platformă dedicată exclusiv recrutării medicale în România, a obţinut, anul acesta, prima sa finanţare, după doi ani de activitate, astfel că a fost evaluată la peste 1 milion de euro, plănuind să îşi extindă operaţiunile în toată ţara.
MEDIjobs_Catrinel_George_Hagivreta

Am început demersurile de atragere a investiţiei în urma cu aproape un an. Nu a fost un proces simplu, pentru că ne-am dorit să facem această tranzacţie fără să reţinem echipa de la responsabilităţile zilnice, respectiv recrutările pentru clienţii MEDIjobs”, a declarat Catrinel Hagivreta, cofondator şi CEO al companiei MEDIjobs.

Anul trecut, compania a depăşit previziunile setate la început, angajând peste 150 de medici şi asistenţi medicali în Bucureşti, Constanţa şi Cluj. Fondată în 2015, până în prezent, platforma medijobs.ro a atras aproape înscrieri din partea a 17.000 de specialişti şi peste 730 de companii din domeniul medical.

În acelaşi timp, încasările primelor trei luni ale anului 2018 sunt de aproape 5 ori mai mari decât veniturile primelor 3 luni ale anului 2017, aşadar anul acesta va fi unul extrem de bun pentru companie. Obiectivul nostru în 2018 este să dublăm cifra de afaceri a anului trecut”, a adăugat Catrinel Hagivreta.

Prin intermediul platformei, persoanele care îşi doresc un loc de muncă în domeniul medical primesc doar ofertele aliniate cu experienţa şi expertiza lor. Toate serviciile oferite de MEDIjobs pentru candidaţii medicali (medici, asistenţi medicali, infirmieri etc.) sunt gratuite. Pentru un specialist medical, căutarea activă a unui loc de muncă ridică provocări, în mare parte din cauza gradului de incompatibilitate crescut între profilul candidatului – experienţa profesională a acestuia, competenţele şi aptitudinile dobândite, salariul dorit sau mediul organizaţional preferat – şi anunţurile de carieră existente pe piaţă, menționează reprezentanții MEDIjobs.

Pentru 2018, ne-am propus să investim şi mai mult în platformă şi în eficientizarea modului în care se desfăşoară procesele de recrutare în domeniul sănătăţii, prin integrarea unui soft de inteligenţă artificială în algoritmul de recomandare a ofertelor de carieră către candidaţi şi prin dublarea numărului de angajaţi specializaţi în recrutarea medicală. De asemenea, dorim să ne extindem serviciile de recrutare şi pentru diviziile administrative ale companiilor din domeniul pharma, datorită numărului mare de cereri primite în acest sens şi a numărului semnificativ de profesionişti pe această nişă, care fac deja parte din comunitatea MEDIjobs”, a declarat George Hagivreta, cofondator şi COO al MEDIjobs.

Fondatorii companiei, fraţii Catrinel şi George Hagivreta, au lucrat în domeniul medical încă din anul 2008. Tatăl lor este Nicu Hagivreta, care a fost unul dintre acționarii rețelei de clinici stomatologice Dent Estet, unde Catrinel a fost implicată în management între februarie 2009 și august 2014.

De-a lungul timpului, cei doi fondatori s-au confruntat direct cu provocările recrutării pe piaţa medicală, astfel încât, pornind de la propriile nevoi, au conturat proiectul MEDIjobs.

Recrutarea în domeniul medical este un proces dificil; recruiterii medicali trebuie să identifice adesea într-un timp foarte scurt candidaţii de care au nevoie şi să se asigure că sunt potriviți pentru un post, luând în calcul pregătirea lor profesională, personalitatea şi aspiraţiile de carieră. Am dezvoltat platforma MEDIjobs pentru a rezolva problema accesului la specialiştii medicali de care managerii clinicilor şi spitalelor au nevoie, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru ei: integrarea angajaţilor noi şi creşterea performanţei echipei şi a calităţii serviciilor medicale. Pe scurt, ceea ce facem noi este să ajutăm managerii şi recruiterii medicali să câştige mai mult timp”, susține George Hagivreta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii